Cursus Eerste Hulp 2019

Gepost op July 07, 2019

Bij voldoende aanmeldingen starten we op 17 september 2019 met een cursus Eerste Hulp.

 

De cursus bestaat uit 10 lessen van 2,5 uur (van 19:30 uur tot 22:00 uur) op de dinsdagavond. Je leert dan precies wat je moet doen bij o.a. snij-, schaaf- en brandwonden, kneuzingen en breuken, vergiftiging, verslikking en verstikking, stoornissen in bewustzijn en ademhaling, oogletsels, splinters en andere kleine verwondingen, maar ook hoe je een beroerte kunt herkennen, hoe je moet reanimeren en de AED moet gebruiken. En dat alles volgens de officiële richtlijnen van het Oranje Kruis.

Ook Eerste Hulp aan Kinderen is in de cursus inbegrepen, en het diploma voldoet daarom aan de IKK-norm.

 

De kosten van deze cursus zijn € 210,-. Dit is inclusief lesboek, verbandmiddelen e.d., koffie/thee tijdens de pauze, examenkosten, het officiële Oranje Kruis diploma.

Let op: bij veel zorgverzekeringen kun je de cursus geheel of gedeeltelijk declareren. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar naar de vergoeding; het is de moeite waard.

Vergoedingen zijn ook te vinden op de zorgwijzer.

 

Wil je je aanmelden of heb je nog een vraag of opmerking?

Klik dan HIER om een mail te versturen.

 

Bij aanmelding ontvang je een rekening die vóór aanvang van de cursus betaald moet zijn. De aanmelding is pas definifief op het moment van betaling. Het bedrag wordt alleen terugbetaald als de cursus niet doorgaat.